După consilierii USR PLUS și primarul Vergil Chițac a convocat ședință extrordinară

0
573
Primăria Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Consiliul Local Constanța scrie istorie, dar nu prin realizări ci prin ședințele extraordinare în care se întrunește în decurs de o lună. În primele zile ale lunii iunie, în zouă zile consecutive, deja au fost convocate două astfel de ședințe.

Prima a fost cerută de către grupul consilierilor locali USR pentru vineri, 11 iunie 2021, ora 10.00. Aceștia vor modificarea Regulamentului pentru îmbunătățirea activității de gospodărire, prin care, asociațiile de proprietari sunt obligate să întrețină spațiile verzi din fața blocurilor, iar constănțenii să facă singuri curat în jurul imobilelor în care locuiesc.

A doua, a fost convocată de către primarul Vergil Chițac, în data de 8 iunie, pentru ziua de 9 iunie, de la orea 15.00. Edilul este și semnatarul proiectelor supuse votului.

Proiectul ordinii de zi este următorul:

  1. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință;
  2. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al doamnei Adriana-Teodora Câmpeanu și vacantarea locului de consilier local deținut de aceasta;
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea  gestiunii directe a serviciului public de alimentare cu energie termică prin SACET către societatea Termoficare Constanța S.R.L.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.