După întreținerea sistemului de irigații și repararea cișmelelor stradale și a fântânilor arteziene, acum se ocupă de terenurile de sport din Constanța

0
917
Teren de sport Parc Dragoslavele Constanța. Foto: Facebook

Joi, 9 decembrie a.c., River Transnav a mai semnat un contract cu Primăria Constanța, în valoare de 265.000 de lei, fără TVA.

River Transnav câștigă pe bandă rulantă contracte de la Primăria Constanța. De aproximativ patru ani, întreține și repară fie sistemul de irigare al spațiilor verzi din oraș, fie cișmelele stradale, fie fântânile arteziene. Sau realizează sensuri giratorii ori asfaltează străzi prin comunele constănțene. Domeniul său de activitate preponderent este de transport de marfă pe căi navigabile interioare. Anul trecut, societatea comercială a realizat o cifră de afaceri de peste 3,8 milioane de lei și un profit net de 1,1 milioane de lei, având un număr mediu de opt angajați.

Joi, 9 decembrie a.c., administrația locală a mai semnat un contract cu firma ce are ca unic asociat pe Nicoleta Ion, care este și administrator. Societatea comercială înființată în 2009 trebuie să execute, acum, lucrări de reparații curente la terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța. Și va primi 265.004,79 lei, fără TVA. Contractul este valabil un an.

Reprezentanții Primăriei Constanța susțin că aceste lucrări sunt necesare și urgente pentru aducerea în stare optimă de funcționare a terenurilor de sport, în conformitate cu normele europene, pentru siguranța cetățenilor care desfășoară activități sportiv-recreative pe acestea. O parte din ele au fost vandalizate sau utilizate inadecvat.

River Transnav va trebui să vopsească și să repare elementele sportive, să înlocuiască plasele de la porțile de handbal, panourile de baschet, fileurile de volei, chiar și stâlpul de volei din Parcul Viitorului. În plus se vor înlocui panourile de gard, sistemele de închidere porți etc.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minimum șase luni de la data încheierii proceselor-verbale de recepție.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.