După nenorocirea de la Infecţioase, Spitalul CF scoate la licitaţie reabilitarea instalaţiilor electrice

0
307
Incendiu Spital Boli Infecțioase. FOTO Claboo Media

Spitalul Clinic Căi Ferate din Constanța a lansat un anunț de achiziție publică  în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a instalațiilor electrice la nivelul unității spitalicești amplasate în incinta Portului Constanța, la Poarta 2. Decizia vine după tragedia de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, când, în urma unui incendiu, şapte femei au decedat. Cauza incediului a fost un scurtcircuit.

Autoritatea contractantă Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța organizează procedura simplificată într-o singură etapă pentru atribuirea contractului „Lucrări de reabilitare la instalațiile electrice de la sediul Spital Clinic Căi Ferate Constanța, imobilul S+M+1 din incinta Portului Constanța, Poarta 2.”

Finanțarea este asigurată de la bugetul de stat, ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Spitalul este situat în intravilanul municipiului Constanța.

În cadrul proiectului sunt tratate următoarele tipuri de instalații electrice: iluminat interior, iluminat exterior (acces și firmă luminoasă), prize, instalație IT (săli ATI și săli de observații), coloane de alimentare, protecție și împământare, comunicații (telefonie și computere), detecție incendiu, detecție scăpări gaze în centrala termică), antiefracție, control acces, control concentrație oxigen, televiziune în circuit închis și televiziune comercială.

Beneficiarul direct al programului este Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța și beneficiarii investiției sunt pacienții din județul Constanța ce necesită spitalizare ATI.

Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, din incinta Portului Constanța, Poarta 2, este alimentat cu energie electrică din rețeaua de distribuție a energiei electrice a Companiei Naționale Porturi Maritime Constanța, Portul Constanța.

Valoarea estimată fără TVA a investiției este de 1.330.252,11 de lei, adică 268.848,39 euro.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.