Echipajul elicopterului SMURD Constanța a intervenit la un grav accident rutier

0
21529
O persoană a decedat în urma impactului. FOTO ISU Călărași

Un grav accident rutier a avut loc în după amiaza de 24 ianuarie în comuna Borcea, pe DN 3B. Este vorba de o coliziune între două autovehicule în urma căreia au rezultat trei trei victime, dintre care una a decedat.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Borcea, fiind implicate două autovehicule în care se aflau patru persoane. Au rezultat trei victime, din care una încarcerata si inconștientă.

La locul producerii accidentului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD din cadrul ISU Călărași, un echipaj SAJ Călărași și un echipaj de la Ambulanța Fetești.

Una dintre victime prezenta suspiciune fractura bazin si multiple excoriatii, asistată de SMURD, transportată la unitatea spitalicească din orașul Fetești. Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ. Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Fetești, împreună cu asistenta de pe ambulanță SAJ. La fața locului s-a deplasat și un elicopter SMURD venit de la Constanța, care a aterizat la fața locului, a evaluat si o a treia persoană care acuza dureri la umăr și membru superior și care ulterior a fost preluată de o ambulanță SAJ.

Din nefericire, victima transportată la spitalul Fetești, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a intrat în stop cardio respirator, fiind declarat decesul acesteia.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.