Elevii se plâng că profesorii de la Liceul Teoretic „Carmen Sylva” din Eforie Sud refuză să predea online

1
1593
Cursuri online FOTO Alexandra VASILE
Cursuri online. FOTO Alexandra VASILE

Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Carmen Sylva” din Eforie Sud trec printr-o situație neplăcută, în ceea ce privește participarea la cursurile online. Mai precis aceștia reclamă faptul că profesorii refuză să intre pe platformele online pentru a preda materia, deși unitatea de învățământ funcționează după scenariul 2, cel hibrid.

În acest sens, Consiliul Județean al Elevilor Constanța sunt absolut indignați de atitudinea profesorilor, asta după ce un elev de clasa a VII-a a analizat această situație a orelor online și a constatat cu stupoare că din cele 32 de ore de curs dintr-o săptămână de școală a participat doar la 14 dintre ore, tocmai din acest motiv, profesorii nu s-au conectat pe platformele pe care ar trebui să predea orele pentru elevii care învatî de acasă.

”Consiliul Județean al Elevilor Constanța condamnă atitudinea cadrelor didactice care refuză predarea în mediul online și solicită Inspectoratului Școlar Județean Constanța să întreprindă toate măsurile necesare, astfel încât derapajele de acest gen să nu mai existe în sistemul educațional din județul nostru”, au postat reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor pe pagina de Facebook.

Precizăm că Sorin Mihai, inspectorul școlar general, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

L.M.

1 COMENTARIU

  1. E foarte adevărat. Din martie până în iunie învățătoare fiicei mele nu a predat deloc. Eu m am transformat în învățătoare. Așa e la Carmen Sylva Eforie Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.