Experiențe cinematografice de neuitat! Iată ce filme puteţi vedea la Centrul Multifuncțional „Jean Constantin”

0
315
Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Foto: Alexandra VASILE

Sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” se deschide duminică, 13 septembrie a.c., de la 12.00, cu filmul „Lassie se întoarce acasă”, o experiență cinematografică de neuitat, o nouă ecranizare a romanului scris de Eric Knight.

Filmul redă povestea emoționantă a collie-ului Lassie, care va trece prin aventuri inedite în încercarea de a reveni acasă. Florian are doar 12 ani, și cel mai bun prieten al său este Lassie, un splendid collie. Când tatăl lui Florian își pierde job-ul, familia e nevoită să se mute într-un apartament mult mai mic. Florian e devastat pentru că trebuie să renunțe la Lassie. Cei doi vor porni într-o călătorie fabuloasă și plină de aventuri,  căci niciun obstacol nu poate sta în calea unei prietenii dintre un copil și câinele său iubit.

Filmul de animație „Tot înainte”(”Onward”) în regia lui  Dan Scanlon deschide seria proiecțiilor de sâmbătă. De la ora 15:00, publicul se va întâlni cu Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus și Octavia Spencer într-o peliculă care combină fantezia urbană cu poveștile clasice inspirate din mitologie. Povestea îl are în prim-plan pe Ian, un elf al cărui tată a murit înainte ca el să se nască. Nesigur pe el și introvertit, Ian tânjește să fie încrezător și puternic și trăiește cu impresia că ar fi avut ambele calități dacă ar fi crescut alături de tatăl său.

Filmul american de super-eroi ”Bloodshot” va fi proiectat duminică, începând cu ora 17:30. Pelicula ni-l prezintă pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită recent ucis în acţiune, care este readus la viaţă şi transformat în super-eroul Bloodshot, de către corporaţia RST. Fiind inoculat cu toate proprietăţile unei nano-technologii de ultimă oră, el reprezintă acum o forţă de nestăvilit. Dar, odată cu procesul de transformare a corpului său, compania i-a modificat totodată mintea şi amintirile. Când Ray începe să-şi amintească câte ceva din trecut, el nu mai ştie ce e adevărat şi ce nu – dar este hotărât să reia controlul asupra propriei sale vieţi. Ian are un frate mai mare, sălbatic și cam haotic, pe nume Barley, care e o sursă constantă de probleme pentru Ian. Ian se trezește, la împlinirea vârstei de 16 ani, că vrea – mai mult ca oricând – să fie mai bun și mai îndrăzneț, așa cum își imagina că a fost tatăl lui. Cu ajutorul multiubitei furgonete a lui Barley, numită Guinevere, frații pornesc într-o aventură memorabilă care este și un test al legăturii dintre ei.

Producția „După ce ne-am certat”(”After We Collided”) va fi prezentată în premieră. Filmul este adaptat de Mario Celaya după cartea After We Collided de Anna Todd. Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) parcurg urmările despărțirii lor. Chiar dacă vor trece prin momente bune și momente rele, vor avea suișuri și coborâșuri, vor face greșeli și le vor repara, Hardin și Tessa nu se vor lăsa și vor lupta pentru a fi împreună. Filmul îi are în distribuție pe Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin și Dylan Sprouse, alături de care îi mai găsim pe Shane Paul McGhie, Candice King, Charlie Weber, Khadijha Red Thunder, Inanna Sarkis, Pia Mia, Samuel Larsen, Louise Lombard, Rob Estes, Dylan Arnold, Selma Blair și Karimah Westbrook. „După ce ne-am certat” este regizat de Roger Kumble, cunoscut pentru ”Cruel Intentions”, ”The Sweetest Thing” și ”Just Friends”. Cinefilii au ocazia să revadă producția cinematografică duminică, 13 septembrie, de la ora 20:30.

Prețul unui bilet pentru adulţi este 18 lei. Copiii, elevii şi studenţii vor plăti 4,5 lei pentru un bilet, iar pensionarii 9 lei.

Informațiile legate de programul de vânzare al biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.cmeptjc.ro/, pe pagina de Facebook sau direct la casieria centrului, din bulevardul Ferdinand, nr. 56, fostul Cinema Republica). Având în vedere contextul actual, casieria se va deschide cu o oră înainte de începerea primului film și se va închide cu 15 minute după începerea ultimului film. Biletele pot fi achiziționate online aici, prin platforma www.cinemagia.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.