Familia Gociman își supraetajează blocul din stațiunea Mamaia: va rezulta un imobil cu nouă etaje

0
240

Societatea SC Lavador Perla Mării SA a obținut, în cursul zilei de marți, 6 aprilie a.c., Certificatul de Urbanism cu numărul 1114 în vederea supraetajării imobilului P+8 etaje, situat pe bulevardul Mamaia, numărul 504, stațiunea Mamaia, autorizat cu AC, numărul 1350/21.08.2019 cu un nivel cu supantă în limita a 20% din suprafața desfășurată a clădirii.

Astfel, prezentul act de urbanism prevede transformarea imobilului P+8 etaje cu funcțiunea de cazare și alimentație publică în imobil locuințe colective-etaj 1-9 cu alimentație publică și parcaje la parter și recompartimentare parter.

Pe terenul, în suprafață de 1.314 mp se doreşte a se edifica un imobil cu regim de înălţime P+9E cu funcţiunea de cazare, cu un spaţiu de alimentaţie publică şi parcaje la parter.

Clădirea prevede 40 de apartamente cu câte două camere fiecare, 16 apartamente de trei camere dar și 16 studiouri, adică, un total de 160 de locuri de cazare. Totodată, se vor amenaja 73 de locuri de parcare.

Despre această investiție, în curs de execuție, Focus Press a adus în atenția cititorilor faptul că o alee din stațiunea Mamaia era blocată parțial, din cauza construcției, aflată la doi pași de Hotelul Comandor.

Societatea SC Lavador Perla Mării SA a fost înființată în anul 1998, cu sediul în Mamaia Nord, 46 e, în orașul Năvodari și îl care ca director general pe George Gociman, dar și asociat pe Ecaterina Gociman.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.