Familia Halep are în plan o nouă investiţie imobiliară în Mamaia Nord

0
2528

Unchiul Simonei Halep, Costică Halep, împreună cu vărul jucătoarei de tenis, George Halep, au în plan o nouă investiție imobiliară. Este vorba despre un bloc de patru etaje ce urmează a fi ridicat în Mamaia Nord. Cei doi nu sunt la prima investițiie imobiliare, având în patrimoniu mai multe clădiri ce au fost ridicate în ultmii ani.

Costică și George Halep au cerut acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil Dp + P+4E + spații tehnice – locuințe colective cu parcare, garaje inchise la demisol și spații tehnice, realizare împrejmuire teren” ce urmează să fie amplasat în zona Mamaia Nord, Trup 2 pe strada D8. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii, nr.23 zilnic, între orele 9 – 13, şi la adresa titularului SC Aruba Concept SRL prin Halep Costică, cu sediul în Municipiul Constanța, strada Vasile Lupu, nr. 5.

George Halep a stârnit la începutul anului 2019 un adevărat scandal după ce ar fi vrut să construiască pe un teren de lângă hanul Balcan, o clădire formată din parter și patru etaje, deși în zonă regimul era de parter + 2 etaje. George Halep a încercat și în 2018 să ridice un bloc în Faleza Nord, tot într-o zonă de case. ONG-urile au ieșit la atac, iar investitorul a abandonat proiectul și s-a rezumat la două etaje.

Societatea Aruba Concept SRL a fost înființată în 2017 și este controlată de George și Costică Halep, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Firma are ca obiect de activitate dezvoltare și promovare imobiliară și se ocupă de dezvoltarea proiectelor de construcții, pentru clădiri rezidențiale și nerezidențiale, prin reunirea mijloacelor financiare, tehnice și fizice pentru realizarea proiectelor de construcții în vederea vânzării ulterioare.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.