Familia Terzi vrea să elaboreze un PUZ pentru o nouă construcție în spatele Restaurantului Colonadelor

0
5729

Familia Terzi a obținut, în cursul zilei de miercuri, 23 noiembrie a.c., două certificate de urbanism, pentru modernizarea și consolidarea imobilului existent din spatele Restaurantului Colonadelor de pe strada Traian, dar și pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru diversificare de funcțiuni.

Este vorba de actele de urbanism cu numărul 3.002, ce vizează „Modernizare și consolidare imobil existent“, și numărul 3.003, care prevedeElaborare P.U.Z – reglementare terenuri pentru diversificare funcțiuni, structuri de primire turistice, comerț și alimentație publică“. Ambele documente au valabilitatea de un an. Amplasamentul este situat pe strada Traian, numărul 53, parcela 253204, lot 2/2, municipiul Constanța.

Societatea Mecrin Holiday a fost înființată în data de 7 octombrie 2020, având sediul pe strada Traian numărul 53, din municipiul Constanța. Administratori sunt Elena și Mitică Terzi, care sunt și asociați, cu 25% din capitalul social, respectiv 70%, împreună cu Nicolae Terzi (5%). Cifra de afaceri raportată în anul 2021 a fost de 1.613.084 de lei, datoriile de 572.315 de lei, având trei angajați.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.