FC Argeş a învins-o pe FC Viitorul Constanţa cu scorul de 1-0 (0-0), la Piteşti, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal

0
43

FC Argeş a învins-o pe FC Viitorul Constanţa cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, la Piteşti, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de fundaşul Grigore Turda (71), cu pieptul, în urma unui corner executat de Antun Palic. A fost primul gol înscris de Turda în Liga I.

Pe o vreme rece, cele două echipe şi-au creat puţine ocazii de gol, cea mai mare fiind cea a letonului Valerijs Sabala (90+3), care putea aduce egalarea, dar portarul Alexandru Greab a respins salvator lovitura sa de cap.

În tur, scorul a fost egal, 1-1. FC Viitorul a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie, cinci egaluri consecutive şi trei eşecuri, de asemenea, consecutive. FC Argeş e neînvinsă de nouă meciuri consecutive, în care a înregistrat patru victorii şi cinci egaluri. Piteştenii nu mai câştigaseră acasă din octombrie, de cinci partide (meciul cu Sepsi OSK a fost amânat).

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.