Felicia Ovanesian anunţă primul său proiect din postura oficială de city manager al municipiului Constanţa

0
3254
Felicia Ovanesian, sursa foto: Facebook

Începând cu data de 30 decembrie, municipiul Constanţa are city manager, în persoana avocatei Felicia Ovanesian – numită prin dispoziţia primarului Vergi Chiţac. Noutatea a fost anunţată abia luni, 4 ianuarie, şi tot luni Felicia Ovanesian a făcut public şi primul proiect de care se ocupă.

“De ani de zile, Constanța, oraș bogat, “beneficiază”, de serviciile unei unice cisterne. Și aceea vai de capul ei. Despre sisteme de irigare nici nu s-a auzit vreodata! Asa se explică iarba pârjolită, pomii uscați și faptul că n-am mai văzut o floare în Constanța din vremuri imemoriale! Astăzi au fost demarate procedurile de achiziție a 10 cisterne de maximă capacitate! Avem şi 5 racorduri noi pentru irigații, săpam și puțuri – ca să nu udăm vegetația cu apă plată -, accesăm, cu voia lui Dumnezeu și fonduri europene pentru un sistem complet de irigații al municipiului Constanța! V-am spus să aveți încredere! Constanța va fi verde, Constanța va fi colorată! Merităm, după atâta amar de vreme”, atransmis Felicia Ovanesian.

Întrebată de ce nu se fac doar demersuri pentru sistemul de irigaţii, Felicia Ovanesian a  declarat, pentru Focus Press, că proiectul pe fonduri europene durează, iar din luna mai administraţia locală plănuieşte să ude şi să planteze flori şi copaci. “Primăria a aplicat pentru fonduri europene, dar durează. În plus, nu poţi uda plantele din casete cu sistem de irigaţii. Acolo vom folosi tot cisterne”, a adăugat Felicia Ovanesian.

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.