Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa: “Ne-am hotărât să sprijinim candidatura lui Mohammad Murad. Va fi primarul pe care Mangalia îl merită”

0
1140

Zanfir Iorguş a anunţat ceea ce se ştia deja de câteva zile: îl sprijină pe Mohammad Murad pentru funcţia de primar al Mangaliei. Candidatul PSD-ALDE-PNŢCD îndeamnă votanţii partidelor anterior menţionate să îl voteze pe Mohammad Murad, iar preşedintele organizaţiei judeţene, Felix Stroe, a declarat, pentru Focus Press, că decizia anunţată de Zanfir Iorguş are “binecuvântarea” de la centru.

“Este o hotărâre înţeleaptă, luată în interesul cetăţenilor din Mangalia. Ne-am hotărât să sprijinim candidatura lui Mohammad Murad pentru că este un om care a dovedit seriozitate, a investit multe milioane de euro în turismul constănţean, în Mamaia şi Olimp”, a declarat Felix Stroe. “Va fi primarul pe care Mangalia îl merită şi care va face Mangalia să înflorească. Noi îl sprijinim şi credem că am făcut un lucru bun pentru cetăţenii Mangaliei, iar Murad va sprijini, la rândul lui, pe cei care simpatizează PSD şi va conlucra cu PSD pentru toate proiectele Mangaliei. Am sentimente de respect pentru el”, a mai spus Stroe. Întrebat dacă Mohammad Murad se va înscrie în PSD, Felix Stroe a răspuns: “El este un independent pe care toate partidele ar dori să îl sprijine. Politica se face în interesul cetăţenilor”. Referitor la Zanfir Iorguş, Felix Stroe a spus că va rămâne în Consiliul Local Municipal Mangalia (există socoteli clare care arată că PSD va obţine scorul necesar pentru a avea mai mulţi consilieri în CL – n.r.). PSD îşi promovează în constinuare lista de consilieri la Mangalia”, a conchis Felix Stroe.

Alexandra CUCU

Comandat de PSD filiala Constanţa

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.