Focare de coronavirus în două instituţii din Constanţa

0
1282

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța a sistat activitatea de relații cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) Constanța, în perioada 05.10.2020 – 06.10.2020. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că doi angajați al BCPI Constanța sunt infectați cu noul coronavirus COVID-19, a anunţat nstituţia. Câteva ore mai târziu, a fost confirmată şi o a treia infectare, prin urmare, conform protocolului, se consideră că este focar de coronavirus la OCPI.

Revenind la informarea OCPI, în perioada următoare, cetăţenii şi partenerii OCPI Constanța pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară. Totodată, pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, angajații BCPI care au intrat în contact cu persoanele infectate vor lucra de acasă în perioada următoare.

Reamintim că, potrivit unui comunicat al OCPI, “în perioada 05.10.2020 – 06.10.2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune exclusiv on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea. Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale. De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Constanța prin e-mail sau accesând site-ul www.ocpict.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00. Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Constanța sunt următoarele: Tel:- 0241.488.625 – TASTA 1 – BCPI Constanța, 0751.087.348, mail: ct@ancpi.ro.”.

O altă instituţie unde este declarant focar de coronavirus este Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, unde au fost confirmate alte noi cazuri de infectări cu SARS-CoV-2, după cele raportate la sfârşitul lunii trecute.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.