Fosta șefă a Trezoreriei Constanța își supraetajează imobilul din Piața Ovidiu, pentru a deschide un hotel

0
2606

În Zona Peninsulară a municipiului Constanța se va amenaja o nouă unitate turistică de cazare. Pena Antoniewicz, fosta șefă a Trezoreriei Constanța, și soțul acesteia, Cristian Ioan Antoniewicz, au în plan să consolideze și să supraetajeze imobilul situat pe strada Traian, în spatele Restaurantului Manara.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul inițiat de către Cristian Ioan și Pena Antoniewicz, în centrul vechi al municipiului.
 
Concret, este vorba de proiectul „Consolidare, modernizare, supraetajare imobil existent S+P la imobil S+P+2E+M, cu funcțiunea de structură turistică, organizare de șantier“, propus a fi amplasat în Constanța, str. Traian nr. 4,  județul Constanța. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM.

Reamintim că, în anul 2017, prin Hotârârea nr. 202, Consiliul Local al Municipiului Constanța aproba majorarea cu 500% a impozitului pentru această clădire, cu o arhitectură specială, ca urmare a constatării stării sale tehnice neîngrijite.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.