Fostul fotbalist Tiberiu Curt continuă să construiască vile în cartierul Palazu Mare din Constanța

0
526
Tiberiu Curt, sursa foto: ProSport

Societatea Cortes Inox SRL, care este controlată de către Stere Sergiu și fostul fotbalist Curt Tiberiu Cristian, a obținut miercuri, 17 august a.c., autorizație pentru construirea mai multor unități locative înșiruite, în cartierul Palazu Mare. Precizăm că în acea zonă beneficiarul a mai edificat astfel de locuințe.

Este vorba despre Autorizația de Construire cu numărul 756 pentru șase locuinţe înșiruite în regim de înălțime de P+1Etaj, unități locative individuale, împrejmuire teren și organizare de șantier. Actul este valabil un an. Amplasamentul este situat pe strada Dumbrăveni, la numărul 10A.

Precizăm că, în luna septembrie a anului trecut, Cortes Inox SRL a mai obținut o autorizație de construire pentru construirea a 11 unități înșiruite, propuse a fi amplasate pe strada Dumbrăveni, numărul 10.

Totodată, tot în apropierea acestora, firma intenționează să construiască, tot pe strada Dumbrăveni, dar la numărul 8 din municipiul Constanța, locuințe înșiruite în regim de înălțime de P+1E – mai exact, cinci unități locative individuale, împrejmuire teren și organizare de șantier (cu condiția existenței unui acces carosabil și pietonal dintr-o circulație publică în mod direct sau prin servitute). Precizăm că investitorul a mai obținut un astfel de Certificat de Urbanism cu numărul 3441 din 9 noiembrie 2021.

Documentul face referire tot la construirea a cinci unități locative individuale, tot pe strada Dumbrăveni nr. 8, Lot ½. Locuințele vor avea un regim de înălțime P+1E. De menționat este faptul că municipalitatea a solicitat și elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic de detaliu (PUD). Documentul are o valabilitate de 24 de luni. 

Date despre Cortes Inox SRL 

Societatea Cortes Inox SRL a fost înființată în anul 2005, având sediul pe strada Vârful cu Dor. Administratori și asociați ai firmei sunt Sergiu Stere și Tiberiu Cristian Curt, ambii cu 50% din capitalul social. Cifra de afaceri raportată în anul 2021 a fost de 1.840.015 de lei, datorii de 3.030.884 de lei și 12 angajați.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.