Fostul prefect Ioan Albu își ridică o casă de două etaje în Cartierul Consilierilor

0
1648
Imagine din Cartierul Consilierilor

Fostul prefect al județului Constanța, Ioan Albu, își ridică o casă de două etaje în Cartierul Consilierilor din Faleză Nord. Acesta dorește să își construiască o locuință de două etaje pe strada Rotterdam, în apropiere de plajă, iar în acest sens a depus documentațiile pentru inițierea unui Plan Urbanistic de Detaliu.

Primăria Constanța a făcut public anunțul de consultare pentru „Elaborare Plan Urbanistic de Detaliu” iar publicul este invitat să transmită observații asupra documentațiilor disponibile online pe site-ul Primariei Constanța și propuneri privind intenția de elaborare a PUD în perioada: 21.12.2020 – 05.01.2021. Parcela care a generat PUD are o suprafață de 300,00 mp și este inclusă într-o suprafață de studiu de 397,42 mp, terenul fiind proprietatea privată a lui Ioan Albu. Pe o suprafață de 160 mp se dorește realizarea obiectivului „Construire locuință unifamilială S+P+1E+2Eretras, împrejmuire teren și organizare șantier”. Accesul auto se va realiza din strada Rotterdam și se vor realiza două locuri de parcare în garaj.

Ioan Albu a condus Prefectura Constanța aproximativ un an din iulie 2017 până în iunie 2018. Când a venit momentul să i se prelungească mandatul acesta nu a mai dorit, preferând să se ocupe de afacerile din agricultură. Ioan Albu deține zeci de hectare agricole din care obține venituri și împreună cu familia sa a pus bazele Cramei Viișoara.

Amintim că fostul prefect a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Instanța de fond, Judecătoria Constanța, a decis suspendarea pedepsei, obligându-l, în schimb, pe fostul prefect, să muncească în folosul comunității, fără remunerație, ca muncitor necalificat, pentru Primăria Cobadin sau Primăria Ciocârlia.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.