Fostul vicepreședinte Pfizer rupe tăcerea: ”Nu e nevoie de vaccinul anti-COVID. Nu vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani”

0
2470

Un fost președinte al companiei Pfizer, companie farmaceutică care ar avea gata un prim vaccin împotriva COVID, demontează apariția acestuia, precum și pandemia. Michael Yeadon spune că nu mai este nevoie de un vaccin, pentru că pandemia s-a încheiat înainte de a fi început. Omul de știință susține că 30% din populație are deja în organism celulele necesare pentru lupta cu COVID-ul, de la gripa comună, potrivit playtech.ro.

Dr. Michael Yeadon, care a făcut timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, retrăgându-se de la Pfizer, cu cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu, susține că nici nu a fost necesară creearea unui vaccin anti-COVID. Acesta consideră o absurditate să se vaccineze oameni a căror viață nu este pusă în pericol. La fel, celebrul om de știință consideră că nu se poate face vaccinarea a milioane de oameni cu un vaccin care nu a fost testat așa cum trebuie.

Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani”, a declarat Dr. Michael Yeadon.

Comentariile omului de știință britanic au venit în contextul în care acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-COVID, negativ din punctul lui de vedere.

Vaccinul, făcut în necunoștință de cauză

Michael Yeadon a explicat că SAGE nu are expertiza necesară în domeniul în legătură în care s-a pronunțat, printre membrii grupului neregăsindu-se ”imunologi clinici”. Astfel, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori grave pe care grupul le-a făcut, urmarea fiind torturarea populației în ultimele șapte luni.

Prima greșeală majoră a SAGE ar fi că ”100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există nici un fel de imunitate preexistentă”. Nichael Yeadon afirmă că ideea este ”ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt. Nu există viruși fără strămoși”.

Există alți 4 coronaviruși care circulă liberi

După cum susține omul de știință, ”există cel puțin patru coronaviruși endemici care induc gripa comună și care circulă liber în Marea Britanie și aiurea”.

De asemenea, oamenii care au fost infectați de o astfel de gripă liberă ar avea imunitate. ”Una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie. SARS-CoV-2 este unul dintre acești viruși strâns înrudiți”, a subliniat Michael Yeadon.

Testele PCR au stricat viața multor oameni

Astfel, ținând cont de cele enumerate mai sus, dr. Micheal Yeadon crede că ”a nu lua în considerare o asemenea inter-reacție… demonstrează lipsa de înțelegere necesară pentru a construi un model suficient de fiabil pentru a fi utilizat”.

Pe de altă parte, omul de știință a mai aratat că testul PCR comun care este utilizat pentru depistarea cazurilor de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre acești coronaviruși ai gripei comune, astfel că testul este foarte puțin fiabil. În baza acestor teste lamultă lumea le-a fost stricată viața trebuind să se autoizoleze timp de 14 zile.

30% din populație are celule T, capabile să lupte cu COVID-19

Ca concluzie, Michael Yeadon informează că 30% din populație avea deja la începutul lui 2020 suficiente celulte T, de la gripa comună, capabile să facă față singure coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.