FOTO Lucrările de demolare a Sălii Polivalente din municipiul Tulcea sunt în plină desfășurare

0
125
Sala Polivalentă din Tulcea este demolată. FOTO CJ Tulcea

S-a recurs la această opțiune pentru că actuala clădire nu mai corespunde cerinţelor actuale pentru desfăşurarea competiţiilor sportive, din punct de vedere al dotărilor, al dimensiunilor terenului sau al funcţionalităţii.

Bunurile aparținătoare au fost oferite cu titlu gratuit mai multor instituții publice și de învățământ tulcene, iar în locul actualei săli, care funcţionează din 1974, se va construi o Sală Polivalentă modernă pentru tulceni, cu finanţarea Companiei Naţionale de Investiţii.

Motivația acestei lucrări este încurajarea desfășurării competițiilor sportive în condiții de siguranță conform standardelor pentru utilizare multifuncţională și dezvoltarea sportului în județul nostru, prin organizarea de competiţii sportive sau manifestări cultural-artistice. Noua clădire va avea un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal. Sala Polivalentă va avea inclusiv parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va crește de la 1 200 locuri, la 4 438 de locuri“a precizat președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.