FOTO Oameni luați de ape, drumuri închise și locuințe inundate în urma ploilor

0
613
Pompierii au recuperat trupul bărbatului luat de ape. FOTO ISU Neamț

În contextul fenomenelor hidrometeorologice prognozate, s-au înregistrat efecte în 34 localități din 15 județe ( BC, BT, BR, BZ, CL, DB, GL, GR, IF, IL, HD, NT, SB, TR și VN ) și municipiul București, unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din 9 case, 92 curți, 5 subsoluri, de pe 22 străzi și pentru degajarea a 12 copaci căzuți pe carosabil/autoturisme, fiind afectate 5 autoturisme.

De asemenea, circulația rutieră a fost temporar afectată pe 2 drumuri naționale ( DN 11/BC și DN7 – DB) și 1 drum județean ( DJ 105 G – SB ).

Totodată, 2 persoane au fost luate de apă (în localitatea Mănăstirea Cașin, județul Bacău – bărbat de aproximativ 70 ani care a fost luat de apă, după ce podețul pe care se afla s-a rupt și în localitatea Almaș din județul Neamț persoana luată de apă a fost găsită de echipajele de intervenție în SCR, executându-se manevre de resuscitare), iar 10 muncitori care efectuau lucrări în localitatea Nereju din jud. Vrancea, au fost surprinși de creșterea râului și s-au refugiat într-un vagon remorcă.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.