FOTO VIDEO Frapperia vă invită la Ziua internațională a cafelei, cu produse gratuite, vouchere și surprize

0
675

Ziua internațională a cafelei se sărbătorește în fiecare an pe 1 octombrie. Aceasta este o ocazie care este folosită pentru a promova și sărbători cafeaua ca băutură, evenimentele care au loc acum în locuri din întreaga lume. În Constanța, Frapperia este locul în care este celebrată licoarea ce ne ajută să ne trezim și în compania căreia petrecem clipe minunate împreună cu cei dragi.

Prima dată oficială a fost 1 octombrie 2015, așa cum a fost convenit de Organizația Internațională a Cafelei și a fost lansată la Milano. În această zi, multe companii oferă cani de cafea gratuite sau reduse. Unele companii împărtășesc cupoane și oferte speciale cu clienții lor fideli prin intermediul rețelelor sociale.

Toate acestea se întâmplă la Constanța, ca și în 2020, la Frapperia:

Ducem mai departe tradiția începută anul trecut și mâine, vineri 1 octombrie 2021, sărbătorim ziua internațională a cafelei. Ce semnifică mai exact? Pentru fiecare oaspete care ne pășește pragul oferim produse Costa Coffee, încpând de la expresso, capuccino, grande capuccino, latte-uri, late machiato, iar cine dorește să achiziționeze un produs din această categorie, primește un produs similar gratuit. Desigur, gama este foarte diversificată, fiecare își poate personaliza cafeaua, sau produsul din cafea cum dorește, își poate adăuga diverse arome, siropuri, fiecare își poate alege ce sortiment dorește. Cafeaua este disponibilă în două arome de prăjire, dark și medium dark. De asemenea, pe parcursul zilei, fiecare oaspete poate beneficia de anumite vouchere, anumite produse surpriză dacă își postează pe contul de Facebook sau Instagram, fie ca o postare individuală, fie pe story-ul contului personal, o poză sau o filmare, ca urmare a prezenței lor la Frapperia, achiziționând un produs Costa Coffe. Fiecare va beneficia de un voucher ce orferă diverse produse Costa Coffee disponibile pe parcursul lunii următoare“ a precizat Iulia Dămășaru, manager Frapperia.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.