Fratele lui Mohammad Murad vrea să investească şi în sudul litoralului

0
650
Mohammad Murad. FOTO: Arhivă

Societatea Onix Residence are planuri de investiții și în sudul litoralului. Firma a construit mai multe blocuri în București, iar acum dorește să se extindă în județul Constanța. În acest sens, a solicitat acordul de mediu pentru desființarea a două clădiri din stațiunea Neptun. Firma este controlată de fratele lui Mohammad Murad.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Desființare construcții C1, C2 existente pe amplasament, cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatului de urbanism“, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, localitatea Neptun, strada Trandafirilor nr. 17 și nr. 17 – alee de acces. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța, din strada Unirii nr. 23, şi la Onix Residence SRL. Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Constanța.

Firma Onix Residence a fost înființată în anul 2014 și are ca obiect de activitate dezvoltarea și promovarea imobiliară. Societatea este controlată de persoana juridică Glina SA, cu 99% din capitalul social, și de Hassan Morad, cu 1%. Acesta din urmă este și administrator. În anul 2021, pentru care au fost depuse ultimele raportări financiare, firma a avut o cifră de afaceri de 31.103.959 de lei, un profit de 3.412.507 lei și datorii de 173.371.137 de lei, cu un număr de 54 de angajați.

Glina SA a fost înființată în anul 1991, are ca obiect de activitate fabricarea produselor din carne și este controlată de Hassan Morad. Ultimele situații raportate apar în anul 2020, însă firma nu apare ca inactivă.

Onix Residence este membră a grupului de firme Morad Group, care dezvoltă cel mai mare proiect rezidențial din nordul Capitalei. Omul de afaceri libanez Hassan Morad este fratele lui Mohammad Murad, investitor în turismul autohton și președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Potrivit profit.ro, deşi sunt fraţi, cei doi au nume de familie indicat diferit în actele oficiale.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.