GALERIE FOTO. Angajații Mooz Service SRL lucrează în ritm alert, pentru a termina lucrările de pe Ștefan cel Mare la sfârșitul lunii septembrie

3
784

La sfârșitul săptămânii viitoare se preconizează a se încheia lucrările de pe strada Ștefan cel Mare. Pentru ca acestea să se finalizeze la termenul înaintat, angajații firmei Mooz Service SRL lucrează în ritm alert. Administratorul societatii comerciale, Viorel Farcaș, spune că cel mai sigur acestea vor fi gata la data de 30 septembrie a.c.

După finalizarea acestor lucrări, Mooz Service SRL va interveni pe străzile Cuza Vodă și Miron Costin, așa cum prevede proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane în centrul municipiului Constanța, care include Bulevardul Ferdinand, strada Ștefan cel Mare, strada Mircea cel Bătrân și străzile adiacente.

În cadrul obiectivului de investiții sunt incluse mai multe artere din centrul municipiului Constanța. Astfel, având în vedere că Bulevardul Ferdinand va avea sens unic spre plaja Modern, cu două benzi de circulație, Primăria Municipiului Constanța a anunțat că strada Cuza Vodă va avea sens unic spre gară.

Firma lui Viorel Farcaș a preluat lucrările rămase de executat pe strada Ștefan cel Mare în luna mai a.c., de la Meva Concept.

Ce prevede proiectul?

Proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane durabile prevede reabilitarea și extinderea zonei pietonale multifuncționale de pe strada Ștefan cel Mare (15.780 mp), precum și reabilitarea trotuarelor străzilor adiacente (30.066 mp) și crearea de zone cu spațiu partajat (3.029 mp).

Esplanada de pe strada Ștefan cel Mare va fi îmbogățită cu peste 5.000 mp de spațiu verde. Se vor amplasa fântâni arteziene și se va amenaja mobilier urban inteligent, prevăzut cu bănci, spații de ședere, rasteluri de biciclete și cișmele, se vor monta sisteme de informare cu mesaje variabile și va fi instalat un sistem de supraveghere video.

Loredana MIHAI

Citește și:

3 COMENTARII

  1. Ieri dadeau pavelele la.o parte te si taiau betonul ,probabil au uitat sa monteze ceva . Dorei .Lucrare facuta in graba finisaje lipsa.Bancile montate au niste grilaje de lemn ,daca scapi cheile acolo raman ,plus tot gunoiul o sa intre printre stinghiilea alea .

    • Locuitor din p…, oare va mulțumește cnv pe voi vreodată? Dacă face nu e bn, dacă nu face iar nu e bn. Sunteți și constructori voi și arhitecți, dar cred ca sărăcia în c… va împunge, voi fugiți și ia va ajunge. Altfel dacă nu foamea nu știu motivul frustrării și răutăților.

  2. Chestia cu cheile poate fi adevarata ,dar cum crezi matale comentatorule ca se numeste cel care a facut proiectul acesta in care a bagat ZECI DE MII de tone de betoane ? O fi ginecolog,o fi agronom ,ca in niciun caz arhitect nu poate fi …..Chestia cu fantanile este superba ,sa vedem cine va mai putea sa stea pe bancile bune pentu saltelele oamenilor strazii ,cand va sufla putin vant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.