GALERIE FOTO. Asfalt, dale, asfalt… dale: au început lucrările la intrare în Peninsula constănțeană

0
460

S-a asfaltat puțin la intrare în Peninsulă, iar luni, 19 iulie a.c., nici țipenie de muncitor Confort Urban în zonă. Deși nu s-a petrecut, încă, ce promisese Primăria, iar acum intri de pe dale pe asfalt și iar pe dale și pe asfalt, căci străzile au fost reabilitate după o schemă bine gândită, probabil, de mai-marii orașului.

Așa cum Primăria anunța încă de săptămâna trecută, s-au scos dalele de la intrare în Zona Peninsulară și s-a turnat asfalt. Culmea, nu între Bulevardul Tomis și Cercul Militar, în dreptul Lupoaicei, unde sunt cele mai multe dale sparte, după cum arătau și fotografiile transmise de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Constanța.

Dar lucrările nu s-ar fi terminat, conform reprezentanților acesteia, deși luni, 19 iulie a.c., în jurul orei 14.00, nu era picior de muncitor prin zonă și totul era lăsat baltă.

Astfel, s-au asfaltat strada Vasile Alecsandri, până la intersecțiile cu strada Traian, și o parte din aceasta, până la intersecția cu strada Termele Romane. Așadar, la acest moment, intri în Zona Peninsulară, dai de dale, apoi pe strada Vasile Alecsandri este asfalt și când intri pe Traian dai, iar, de dale și imediat de asfalt. Turnat, deocamdată, doar în dreptul Judecătoriei Constanța și a Curții de Apel.

Bineînțeles, au fost trasate imediat locurile de parcare, ca să poată fi încasată taxa pentru Zona 0. Probabil aceasta a și fost cauza pentru care s-a turnat asfaltul astfel și nu s-a început în dreptul Lupoaicei: să nu fie indisponibile prea multe locuri de parcare prea mult timp.

Rămâne de văzut dacă lucrările vor fi continuate, dacă vor reapărea echipele Confort Urban în zonă. Primăriei îi place suspansul!

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.