GALERIE FOTO. Un microbuz s-a răsturnat pe autostradă

0
556

Vineri dimineață, 30 iulie a.c., cu câteva minute înainte de ora 9.00, a avut loc un accident rutier pe A2, la kilometrul 88, calea 1. Un microbuz în care se aflau șase persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, la intrarea într-o stație de alimentare cu carburant.

Au fost alertate forțele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, care s-a deplasat cu un echipaj pentru descarcerare și două de prim ajutor. Serviciul de Ambulanță Județean Călărași a intervenit cu trei autosanitare și ISU București-Ilfov, cu un elicopter SMURD.

La fața locului s-a constatat că, din fericire, dintre cele șase persoane implicate în accident, doar 3 au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind conștiente și cooperante. Pe timpul intervenției salvatorilor, circulația a fost oprită la intrarea în stația de alimentare cu carburant.

Cele 3 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Călărași, două fiind preluate de SAJ și una de SMURD.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.