Gelu Vișan: Spitalele au devenit o haltă a morții. Nevacciniștii, o sectă agresivă, care au un crez și un slogan: “Mai bine Mort decât Vaccinat!”

0
1318
Personal medical echipat COVID-19. FOTO Cătălin SCHIPOR

Dacă spui că vaccinul îi protejează pe oameni de moarte, sar antivacciniștii și-ți spun că prin vaccin îți introduc niște metale care atunci când vor dușmanii dau drumul la 5 G și te manipulează, susține politicianul Gelu Vișan. El înțelege că dorința lor de a fi liberi și nemanipulați îi determină să riște.

Redăm postarea integrală:

“Mai bine mort decàt vaccinat!
Alții spun că vaccinul îi lasă infertili. Mulți dintre aceștia au 60-70 de ani, unii nu au deloc copii, alții au, unii nu au nici o legătură permanentă, nu au mai făcut sex de un an, dar îi fute grija că rămân infertili( până la a treia generație cum ar zice Șoșoaca). Oricum, mor în spital cu fericirea că nu au rămas infertili.
Alții spun că vaccinul îi omoară. Cu plămânii făcuți praf, pe patul de moarte, fără nici o șansă de supraviețuire-ei nu știu-spun că nu s-au vaccinat și nu s-ar vaccina că vaccinul omoară; peste câteva ore este într-un sac negru și a murit mulțumit că nu s-a vaccinat că vaccinul omoară.
Ar mai fi ultima categorie, fanaticii supremi, care sunt convinși că vaccinul e “Dracu”, “666”, “ Belzebut” și derivații și că le fură sufletul pe vecie, deci “Mai bine mort decât vaccinat”. Mort, dar cu sufletul curat și în Rai.
Ar mai fi și alte motive invocate de cei care nu vor să se vaccineze, dar aceasta sunt derivații ale celor spuse mai sus
Ar fi de remarcat ceva: In momentul în care ai altă părere și-i spui că spitalele sunt pline de pacienți cu forme grave, majoritatea nevaccinați, afli mai mult decât de la cei mai tari medici că de fapt în Israel se infectează mai ales vaccinații, că din cauza vaccinului s-au creat tulpini care omoară, că de fapt vaccinul este virusul(?!)- nu mai contează că virusul a apărut cu un an înaintea vaccinului- , că Bill Gates, că preoții, că Biserica, că medicii care nu se vaccinează, că medicii care au prevenit că vaccinul omoară, că libertatea, că masca, că mai bine mort decât vaccinat, lucru care se întâmplă când fac o formă gravă.
Mai mult, cu o agresivitate nemaiîntâlnită, urlă că te-ai vândut, că ești membru al Ocultei. că te-ai dat cu Iohannis, că-în cazul meu-, M-am întors la Băsism și sunt de fapt un ticălos care le vreau răul, că manipulez, că ești plătit, că te plătesc televiziunile, etc.
O agresivitate prin care îți cer să taci, să nu mai vorbești, să nu te exprimi,
SĂ NU AI ALTĂ PĂRERE DECÂT EI, NEVACCINAȚII.
Doar părerea lor e bună! Spitalele au devenit deja o haltă a morții. Medici, asistente, infirmiere, nu mai fac față. Secțiile de primiri urgențe au devenit demult neîncăpătoare. Personalul medical este demult epuizat, nu mai face față la afluxul continuu de pacienți. Majoritatea au plămânii afectați în proporție mare și puțin probabil să mai scape.
Întrebați dacă s-au vaccinat, cu o voce stinsă de lipsa de aer spun: “ – Dar ce vreți, să mor? Mi-a spus mie o vecină, a spus și la televizor că vaccinul omoară!”
Peste câteva e într-un sac negru, și urmează să fie îngropat la repezeală, dar a murit fericit câ nu s-a vaccinat că “vaccinul omoară”. Cred că am mai întâlnit în istoria recentă un astfel de comportament, inclusiv la noi în țară: Comportamentul Sectelor și al membrilor Sectelor, inclusiv Religioase. Să nu uităm că România este “raiul” sectelor. De la MISA la Evangheliștii de toate soiurile, România este locul fertil în care Sectele prosperă. Îmi spunea un înalt prelat, că Habotnicia la români face ca, de exemplu, Moldova să fie cea mai dens populată cu secte. Nevacciniștii au devenit o Sectă.
O Sectă agresivă și extrem de dură, Secta Nevaccinaților, care au un Crez și un Slogan: “Mai bine Mort decât Vaccinat!”

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.