INTERVIU cu Marius Gheorghe, directorul One Star Security: „Oferim servicii integrate de securitate, de la A la Z”

0
753

Firma de securitate One Star Security oferă o gamă larga de servicii de securitate, începând de la paza umană, până la cea feroviară. OSS şi-a consolidat poziţia pe piaţă odată cu experienţa dobândită în cei 10 ani de la înfiinţare.

Pentru a afla detalii pentru serviciile oferite, respectiv domeniile în care activează, directorul firmei de securitate, Marius Gheorghe a acordat un scurt interviu ziarului Focus Press, în cadrul căruia a punctat care este misiunea One Star Security şi de ce este important să apelăm la această firmă de securitate.

„Misiunea One Star Security este să preîntâmpinăm, să neutralizăm orice infracțiune executată de elemente izolate sau bande organizate. One Star Security se diferențiază prin faptul că suntem o societate de securitate, nu o societate de pază, ceea ce înseamnă că oferim servicii integrate de securitate, de la A la Z. Domeniile pe care le acoperim sunt paza umană, transport valori, pază canină, pază însoțiri transporturi feroviare, însoțiri transporturi rutiere, intervenție, monitorizare, monitorizare video, sisteme de securitate, cum sunt camerele de securitate, tot ce ține, astfel de securitate, paza evenimentelor, paza cluburilor”, a declarat Marius Gheorghe.

„One Star Security activează de 10 ani în domeniul securității feroviare. Practic de la înființare noi pe însoțiri transporturi feroviare am pornit și am dezvoltate celelalte segmente pe parcurs”, a adăugat directorul OSS.

Ceea ce diferențiază One Star Security de alte societăți de securitate este paza canină care nu este o activitate des întâlnită în Constanța. One Star Security are în dotare câini special dresați pentru a completa activitatea agenților de Securitate însărcinați cu protejarea unui obiectiv.

”Câinele în general este foarte eficient, pentru că nu este coruptibil. Avem câini foarte bine antrenați, care doar ce s-au întors de la campionatul mondial de profil. Ne-am întors cu un vicecampion mondial, iar o cățelusă a ieșit campion mondial la categoria „Baby”. Avem în jur de 36 de câini, extrem de eficienți, ciobănești germani în general, foarte puțini sunt rottweiler. Ciobănescul german este un câine de calitate, este folosit de foarte mult timp în domeniul pazei. Ne mândrim cu câinii noștri Vreau să evidențiez faptul că Edis, instructorul câinilor, a făcut o treabă foarte bună, ridicând societatea în domeniul pazei canine”, a punctat Marius Gheorghe.

Totodată, directorul One Star Security, Marius Gheorghe a vorbit și despre perioada pandemică pe care o traversăm de aproximativ doi ani, arătând că firmele de pază au avut de muncă în această perioadă, mai cu seamă că au revenit în ţară şi persoane cu antecedente în cazier.

Revenind la oferta OSS, societatea vine cu ceva nou pe piață constănțeană: ”Magazinul de Securitate”, care pune la dispoziție cele mai noi şi performante sisteme de detecție și alarmare la efracție, sisteme de control acces, videointerfoane, interfoane, sisteme de detecție și alarmare la incendiu.

„Magazinul de securitate este un showroom, noi practic vindem prin agenții noștri de marketing, dar nu vindem online. Noi încercăm să aducem în acest showroom persoanele interesate de securitate, tot ce ține de securitate și să le explicăm care sunt beneficiile unor camere, ce produse li se potrivesc. Le explicăm care sunt avantajele și dezavantajele unor produse”, a precizat Marius Gheorghe.

Nu în ultimul rând, Marius Gheorghe a precizat că societatea de securitate se implică și în proiecte ce vin în ajutorul copiilor, dar și al persoanelor dependente de droguri. În parteneriat cu luptătorul contănțean Alex Filip, implicit sala Sharks Gym Constanța, societatea One Star Security demarează un proiect ce are ca scop reintegrarea unor astfel de persoane consumatoare de substanțe interzise în societate, prin sport: ”One Star Security împreună cu Alex Filip și Sharks Gym Constanța am demarat un proiect prin care să ajutăm persoanele dependente de droguri, să le reintregrăm în societate. Vom realiza acest lucru prin sport, aceștia să practice sportul, ulterior să  le oferim un loc de muncă. Nu există limitp de vârstă, însă în general ne interesează copiii care sunt mai predispuși să pice în această adicție, mai ales în această perioadă. Modelul pe care l-am urmat este unul olandez”.

De precizat că, în cadrul interviului, Marius Gheorghe a îndemnat populația să se vaccineze, pentru a trece cu bine de această perioadă și pentru a fi în siguranță.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.