Reclamații la adresa funcționarilor Primăriei Amzacea: un fost candidat la primărie îi acuză că își lasă mașinile pe domeniul public

0
218

Un locuitor al comunei Amzacea acuză funcționarii primăriei că își parchează mașinile pe domeniul public, undeva la intrare în curtea instituției și că astfel încurcă traficul.

În reclamația făcută atât pe adresa primăriei, cât și la redacția ”Focus Press”, bărbatul susține că le-a adus la cunoștință reprezentanților Primăriei Amzacea nemulțumirea sa, însă, după cum susține chiar el, a primit un răspuns care l-a nemulțumit.

Parchează chiar pe aleea din intrarea în curtea primăriei și nu văd calul și căruța care stau pe domeniul public pe drum public. Îmi răspund în adresă  că DOAR PE MINE MĂ DERANJEAZĂ”, susține reclamantul.

Pentru a afla mai multe, l-am contactat pe primarul comunei, Romică Stan, care ne-a precizat că știe despre ce este vorba, dar că situația este una temporară.

Tocmai se lucrează la amenajarea unei parcări în zonă, iar în tot acest timp angajații primăriei parchează pe unde pot. Nu este nimic grav. Într-o săptămână sau două vom avea parcare amenajată și nu va mai fi nicio problemă. Pentru moment, oamenii parchează pe domeniul public, nu văd care e problema”, ne-a declarat primarul comunei Amzacea.

În completare, Romică Stan ne-a precizat și câteva informații despre persoana reclamantului.

”Știm despre cine este vorba. Este un fost candidat la alegerile locale pentru funcția de primar, care a primit doar 5 voturi la alegeri. După aceea mi-a solicitat să îl iau pe post de consilier personal, ceea ce nu am vrut, iar acum își manifestă nemulțumirea cum poate”, ne-a mai precizat primarul.

De precizat că în răspunsul primăriei la adresa reclamantului se arată că unele dintre problemele semnalate sunt legate de proprietatea privată a unei societăți comerciale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.