GMS-ul în care nu ai voie să vorbești la telefonul mobil! Un șofer impune călătorilor să se conformeze unor reguli nescrise: se întâmplă pe ruta Constanța-Năvodari

1
2740

Caz incredibil! O năvodăreancă a trecut printr-o situație ieșită din comun în timp ce se deplasa pe ruta Constanța-Năvodari. Șoferul unui microbuz GMS i-a cerut pasagerei să întrerupă conversația telefonică purtată în interes de serviciu cu o colegă pe motiv că îl deranjează, deși aceasta nu vorbea tare.

Șoferul care impune călătorilor să se conformeze unor reguli nescrise

Am trecut printr-o situație bizară. Am fost contactată telefonic de o colegă în timp ce mă deplasam de la Constanța spre Năvodari. De la Gară am început cu aceasta o discuție civilizată în interes de serviciu. Ajunsă în zona Trocadero, șoferul mi-a cerut să întrerup conversația telefonică pentru că îl deranjează, deși acesta avea muzica pornită la o tabletă montată deasupra capului său și volumul era destul de tare. În acel moment l-am rugat să oprească muzica. A început un schimb de replici nefirești din partea lui, concluzionând că aș avea un caracter nepotrivit. Mai mult decât atât, șoferul mi-a atras atenția că muzica nu o va opri, pentru că nu decid eu în numele celorlalți călători. L-am rugat să întrerupă discuția. La scurt timp a început să vorbească și el la telefon, cu un coleg, despre cursele pe care le făcea, în timp ce șofa. Menționez că în mijlocul de transport nu exista nici un anunț din care să reiasă că pasagerii nu au voie să vorbească la telefonul mobil după ce își achită biletul, dar nici alte reguli. Singurul anunț afișat era cel legat de tariful biletului. Mi s-a părut un abuz din partea șoferului. Consider că pe timpul, banii și sănătatea mea am dreptul să port o discuție telefonică indiferent dacă mă aflu într-un mijloc de transport în comun sau într-o instituție fără să-mi țină nimeni contul. Suntem o țară liberă. Nu râdeam, nu am o voce stridentă, nu țipam, nu vorbeam vulgar. Nu am înțeles ce l-a incomodat pe acest șofer. Oare se crede stăpânul microbuzului GMS? Altfel nu îmi explic de ce ar impune călătorilor să se conformeze unor reguli nescrise. Mă întreb când o fi susținut ultima oară o testare psihologică?”, susține pasagera indignată.

A.V.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.