Halep face încă un pas pentru deschiderea hotelului din centrul orașului

0
3835

După ce în luna aprilie a.c., firma lui Nicolae Halep, fratele celebrei tenismane, a obținut certificatul de urbanism pentru desființarea cafenelei ce purta numele surorii sale, ieri, 30.09.2020, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanța a decis că pentru lucrările ce vor fi demarate în centrul orașului nu este nevoie de evaluarea impactului asupra mediului.

După ce în aprilie 2019, New Concept Imob SRL, firma deţinută de Nicolae Halep, fratele celebrei tenismane, obținuse certificat de urbanism pentru „Extindere şi supraetajare cu două niveluri construcţie existentă S+P+1e+M complex alimentaţie publică, discotecă şi restaurant, rezultând imobil s+p+4e servicii cazare cu alimentaţie publică la parter“, planurile acestuia s-au schimbat.

Inițial, Nicolae Halep dorea doar să extindă și să supraetajeze cu două etaje imobilul în care a funcționat, în 2017, cafeneaua ce purta numele surorii sale, de pe str. Mircea cel Bătrân nr. 105, adică din centrul Constanței. Anul acesta, însă, Halep a decis să dărâme total clădirea existentă, pentru a construi un hotel de patru etaje. Așa că în aprilie 2020, a obținut certificatul de urbanism în acest sens: „Desființare imobil existent S+P+1E+M complex alimentație publică, discotecă și restaurant, și construire hote 2S+P+4E“.

Ieri, firma lui Nicolae Halep, New Concept Imob SRL, a mai obținut un document important, necesar pentru demararea lucrărilor. Chiar unul foarte important, deoarece nu îi îngrădește în niciun fel planurile din domeniul HORECA: Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța a decis că pentru lucrările ce vor fi demarate în centrul orașului nu este nevoie de evaluarea impactului asupra mediului.

Publicul interesat poate să să înainteze comentarii, observații sau propuneri cu privire la decizia APM Constanța, până pe data de 09.10.2020.

New Concept Imob S.R.L. a raportat pentru anul 2019 o cifră de afaceri de 120.298 de lei și un profit net de 337.123 de lei, dar și datorii foarte mari, de peste 15 milioane de lei. Firma are ca domeniu de activitate „dezvoltare (promovare) imobiliară“.

Valentin ISPAS, Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.