Horia Constantinescu a revenit la Constanţa: ce mesaj transmite agenţilor economici de pe litoral

0
804

A încetat detaşarea “forţată” a lui Horia Constantinescu la Bucureşti; acesta a revenit la conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, iar pe toată perioada sezonului estival va coordona Comandamentul Litoral.

Devenit tradițional în perioada vacanțelor de vară, Comandamentul Litoral are scopul prevenirii și combaterii practicilor care dăunează vieții, sănătății, securității și intereselor economice ale consumatorilor și asigurării dreptului acestora de a fi informați. Comandamentul acţionează deja, fiind format din comisari de la Constanţa, dar şi detaşaţi din ţară.

“Deocamdată au loc acţiuni de consiliere, aşa cum au fost organizate şi anul trecut, începând cu data de 1 mai. Acum, pentru că pe 1 mai s-a stat acasă, acţiunile de consiliere vor avea loc până pe data de 1 iulie. Se va ţine cont de istoricul agenţilor economici. Dacă, de exemplu, este un agent economic care anul trecut a încălcat grav normele, a mai fost amendat, atunci, clar, măsurile vor fi mai dure. Cei care sunt la început vor fi consiliaţi, avertizaţi, abia după aceea amendaţi şi închişi dacă persistă în comiterea abaterilor”, a declarat, pentru Focus Press, Horia Constantinescu, şeful CJPC.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.