Horia Ţuţuianu, despre primarul Mangaliei: Radu Cristian nu face diferenţa între CJC şi Comitetul Judeţean, care este condus de fostul său coleg de la PNL, actualul prefect

0
1057

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Hoia Ţuţuianu, reacţionează după comunicatul transmis de primarul Mangaliei, Cristian Radu, care solicita CJC să cumpere măşti pentru cetăţeni.

“Am citit cu surprindere comunicatul primarului din Mangalia, care transmite Consiliului Județean Constanța să cumpere măști pentru cetățeni, având în vedere decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prin care este recomandat cetățenilor să își acopere gura și nasul la ieșirea din casă. Spun “cu surprindere”, pentru că din solicitarea domniei sale înţeleg două lucruri: 1. Radu Cristian nu face diferența între Consiliul Județean și Comitetul Județean- comitetul este condus de prefectul județului, fostul său coleg de partid (de la PNL, fost vicepreședinte al PNL Constanța), nu de președintele CJC și 2. Nu a citit cu atenție hotărârea comandamentului, în care se precizează că pot fi folosite, dacă nu există măști, și eșarfe. După 8 ani de administrație cât are dumnealui, nu mă așteptam la asemenea stângacii. Sau, poate că domnia sa vrea să canalizeze nemulțumirea populației spre președintele CJC și să abată atenția de la gafele prefectului. Nu știu. Dar dacă totuși este atât de strâmtorat financiar și nu mai poate achiziționa măști pe care dorește să le ofere populației, mă gândesc la soluții. Spre exemplu, ca un bun gospodar ce este, ar putea să facă o rectificare bugetară și să ia banii alocați evenimentelor care oricum nu se mai țin și să îi îndrepte către nevoile actuale și stringente ale populației”, a transmis Horia Ţuţuianu.

Iată ce a transmis primarul Mangaliei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.