Hotelul Ibis, închis pentru renovare: reintră în circuit din decembrie, sub un alt brand

1
1841

În fostul Hotelul Ibis, închis de la începutul lunii martie a.c., se realizează lucrări de modernizare, ce vor fi finalizate în luna decembrie. Unitatea de cazare va avea patru stele și se va deschide sub un alt brand.

Lanţul Continental Hotels, controlat de omul de afaceri Radu Enache, a încheiat colaborarea cu grupul Accor, cel care deţine brandul Ibis, încă din luna iunie a.c. Astfel, s-a încheiat acordul de management semnat în urmă cu 20 ani, iar în urma acestei decizii patru unități de cazare ale lanțului hotelier Continental nu vor mai opera sub brandul Ibis: Ibis Constanţa, Ibis Gara de Nord, Ibis Parlament şi Ibis Sibiu.

„Începând cu data de 1 iulie, hotelurile Ibis preluate vor fi închise pentru aproximativ 4-6 luni, în vederea efectuării unor lucrări de renovare şi reamenajare. În urma acestui proces, cele patru hoteluri vor fi rebranduite: hotelurile Continental Forum Constanţa și Con­ti­nental Forum Buc­ureşti vor func­ţiona sub un stan­dard de patru ste­le, în timp ce MyContinental Bu­cu­reşti şi MyContinental Sibiu vor re­pre­zenta noul brand de trei stele“, a transmis, într-un comunicat, Ra­du Enache, CEO şi preşedinte al Continental Hotels.

Lucrările de modernizare și reamenajare sunt în toi la fostul hotel Ibis Constanța, pentru ca unitatea de cazare să poată fi redeschisă în luna decembrie a.c., cel mai târziu ianuarie 2021. Noul hotel Continental Forum Constanţa va avea 4 stele și își va aștepta clienții, care vor fi în siguranță, deoarece unitatea de cazare va respecta toate regulile impuse de lege pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

„Hotelul este închis, dar se lucrează pentru renovare și reamenajare. Vom redeschide cel mai probabil în luna decembrie, la 4 stele. Va fi cu siguranță și atunci o perioadă dificilă pentru industria ospitalității, dar ne adaptăm, continuăm. Industria HORECA a fost cea mai lovită din cauza acestui virus, dar nu putem să ne oprim, asta știm să facem“, ne-a declarat Ruxandra Dima, directorul hotelului.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.