RAEDPP, în război cu firmele care au obținut terenuri în Mamaia: dosar penal şi control al Poliţiei Locale la imobilul din Mamaia, modificat fără autorizaţie de construcţie

0
932

Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa continuă „războiul” cu senatorul Nicolae Moga, mai exact cu familia acestuia, care deţine în staţiunea Mamaia o clădire (cu funcţiuni de cazare şi terasă), construită pe un teren obţinut pe vremea când primar era Radu Mazăre.

Speţa a fost detaliată într-o ediţie anterioară, între timp Nicolae Moga declarând că situaţia este absurdă şi că ceea ce impută directorul RAEDPP, Florin Gheorghe, este injust – şi anume plata unor datorii la care s-au adăugat penalităţi exorbitante.

Zilele acestea, RAEDPP s-a adresat din nou instanţei, susţinând că familia Moga nu a plătit chiria pe ultimele 4 luni pentru terenul unde a construit terasa (devenită între timp şi spaţiu de cazare). Imobilul este situat în zona Piaţetei Cazino din staţiunea Mamaia – detaliile le puteţi citi AICI.

De data aceasta, la solicitarea RAEDPP, Poliţia Locală a efectuat şi un control amănunţit la clădirea construită de chiriaş, constatând că au fost efectuate modificări fără ca acestea să fie trecute în contractul cu RAEDPP şi fără a avea autorizaţii în acest sens.

În documentul rezultat ca urmare a verificării, Poliţia Locală a consemnat că: „La controlul efectuat la imobilul … în data de 24.08.2020, deţinut de către SC Ring Star SRL în baza contractului de asociere nr. 3061/19.12.2002 (…) s-a constatat executarea următoarelor lucrări de construcţie fără a deţine autorizaţie de construire necesară (…): desfiinţare terase dispuse perimetral imobilului (…), recompartimentare interioare prin realizare zid de BCA (…), închidere goluri de ferestre (…), transformare restaurant în două unităţi locative (…)” textul integral poate fi consultat în documentul ataşat:

Ca urmare a acestei situaţii, facem precizarea că a fost deschis un dosar de cercetare penală, în baza sesizărilor formulate de Poliţia Locală şi RAEDPP.

SC Ring Star SRL îl are unic asociat pe Adrian Răzvan Moga, fiul lui Nicolae Moga. Contactat de Focus Press, Nicolae Moga a precizat că ne va pune în legătură cu avocata firmei, pentru clarificări.

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.