Iată listele USR PLUS pentru Consiliul Județean Constanța și Consiliul Local

1
823
Stelian Ion după depunerea candidaturii - FOTO: Facebook/USR Constanța

Stelian Ion și-a depus în cursul zilei de marți, 18 august, a.c., candidatura pentru Primăria Constanța. Alături de Stelian Ion și-a depus candidatura și Remus Negoi – propunerea USR PLUS pentru Consiliul Județean Constanța.

Stelian Ion și Remus Negoi sunt sprijiniți de echipe dinamice și puternice de candidați pentru Consiliul Local și Consiliul Județean, formate din tineri antreprenori, economiști, juriști și alte domenii, oameni dedicați și care au făcut performanță în domeniile în care activează.

Într-un timp foarte scurt, sprijiniți de membri, simpatizanți și voluntari, candidații USR PLUS au reușit să adune peste 7000 de semnături de susținere, dintre care, aproximativ 1000 au fost obținute online, în format electronic. Din nou, USR-PLUS dă un semnal clar de nevoia digitalizării în administrația publică, fiind prima organizație politică din România care reușește să strângă și să valideze semnături în format electronic. Din septembrie, odată cu câștigarea alegerilor locale, USR PLUS va aduce în Primăria Constanța și în Consiliul Județean o abordare modernă și eficientă, un mod de lucru care va ține cont exclusiv de interesele generale ale constănțenilor’‘, se arată într-un comunicat de presă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.