Iată zonele unde se lucrează în această săptămână în Constanța

0
173
Lucrări în Constanța - Foto: Primăria Constanța

Marile bulevarde sunt în plin proces de modernizare. Lucrările de reabilitare a pavimentului avansează pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, simultan cu asfaltarea carosabilului.

În paralel, pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia, se reamenajează zona destinată circulației pietonilor și se asfaltează căile de rulare pentru biciclete.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă intervențiile asupra carosabilului pe strada Nehoiului, pe strada I.G. Duca, între strada Avram Iancu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Pe strada Mihai Viteazu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Ferdinand și bulevardul Mamaia, se vor executa lucrări de frezare a carosabilului.

În ceea ce privește investițiile în infrastructura rutieră, se construiește carosabilul pe strada Sabin Drăgoi, aleea Muzicii, strada Iosif Sava, strada Ion Voicu și aleea Ion Voicu din cartierul Compozitorilor.

Tot în această săptămână se va turna cel de-al doilea strat de asfalt în parcarea situată în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.