Imagini ruşinoase la Constanţa: focar de infecţie pe strada Griviţei colţ cu Atelierelor

0
1389

Municipiul Constanţa se confruntă cu o serie de probleme pe care 2021 nu le va şterge cu buretele: deficit bugetar, lipsa locurilor de parcare şi a unui regulament de parcare, mizeria, construcţiile edificate cu încălcarea legii, iar lista poate continua.

La capitolul construcţii care nu respectă normele, vedem în aceste zile că au fost emise somaţii de demolare parţială pentru terasele extinse ilegale. Poate fi un prim pas către rezolvarea problemei reale – haosul urbanistic care domneşte în Constanţa. Rămâne de văzut ce urmează după aceste acţiuni, aşa că trecem la o altă problemă: mizeria, iar la acest capitol prezentăm un caz concret: focarul de infecţie din strada Griviţei colţ cu Atelierelor.

Situaţia clădirii care a devenit tomberon pentru un munte de gunoaie şi adăpost vremelnic pentru oamenii străzii nu este în sarcina companiei de salubrizare, ci a administraţiei locale, care trebuie să determine cine este proprietarul casei în paragină şi să îl someze să igienizeze. Până când se va întâmpla acest lucru, vecini ne-au declarat că sunt disperaţi de situaţie şi că se tem pentru sănătatea lor, iar imaginile sunt mai mult decât edificatoare.

Vom reveni.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.