În Corbu se vor asfalta toate străzile din localitate și se vor construi unități de învățământ

0
2489
foto cu rol ilustrativ

În Corbu se lucrează la asfaltarea unității administrativ teritoriale. Totodată, se vor demara și alte proiecte de dezvoltare ale localității.  Se intenționează a se înființa și rețeaua de distribuție a gazelor naturale.

Contactat de Focus Press, primarul localității, Vasile Lumînare a declarat faptul că în aceste clipe se lucrează la colectarea apelor pluviale: ”După finalizarea acestei etape urmează procesul de asfaltare. Acum se lucrează la rigole, urmând ca apoi să se asfalteze 7 km de drum. Administrația publică locale are în plan asfaltarea tuturor drumurilor Corbu- Vadu.

Edilul a mai spus că intenționează racordarea localității la rețeaua de gaze naturale. Iar pentru că educația și sportul sunt domenii extrem de importante pentru copii și tinerii din Corbu, acesta a spus că se va construi ă școală și o grădiniță în Corbu II, dar și o sală de sport Corbu I.

Și drumul DC 83 se află pe lista de sinteză la Compania Națională de Investiții (CNI). Un lucru îmbucurător este proiectul de modernizare și reabilitare a drumului ce duce spre plajă:

”Vom asfalta drumul dintre Corbu și Vadu și intenționăm să asfaltăm, reabilităm și să modernizăm și drumul ce duce spre mare. Până una alta, avem în plan acest proiect pentru că mulți investitori s-au arătat dornici să construiască aici unități turistice. Vom întâmpina unele probleme legate de terenuri, dar vom expropria, sau vom negocia direct cu proprietarii pentru 1, sau 2 cm de teren pentru a putea asfalta și moderniza. Aceste aspecte le vom discuta la momentul potrivit și probabil va fi vorba de unele hotărâri de consiliu.”

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.