În județul Constanța vor fi 36 de centre de vaccinare anti-COVID. Câte vor fi în municipiu

0
1113
Centru de vaccinare anti-COVID-19. FOTO MAPN

Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat, luni, 21 decembrie, a.c., că autorităţile au făcut pregătirile necesare pentru a putea demara campania de vaccinare anti-COVID începând cu data de 27 decembrie. În țara noastră vor veni primele 10.000 de doze, iar primii care vor beneficia de acest vaccin sunt cei care lucrează în spitalele COVID și suport COVID. În faza I sunt vizate zece spitale, printre care și cel de Boli Infecțioase din Constanța. Totodată la nivelul județului Constanța vor fi 36 de centre pentru vaccinare.

Potrivit prefectului județului Constanța, Silviu Coșa, în județ se vor împărți flyere pentru informarea populație în ceea ce privește vaccinarea anti-covid și s-au identificat și 36 de centre unde oamenii vor merge să se vaccineze, din care 17 în municipiul Constanța.

„Vom începe distribuirea flyerelor privind necesitatea vaccinării pentru ca oamenii să fie informați. Așteptăm precizări suplimentare în ceea ce privește centrele de vaccinare, dar noi în mare deja am stabilit că sunt 36”, a declarat Silviu Coșa.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.