În sfârșit, au fost deschise WC-urile de 50.000 de euro din Parcul Arheologic

0
2324

În 2018, Primăria Constanța a finalizat reabilitarea Parcului Arheologic, unde au fost construite și trei toalete publice, cu 50.000 de euro fiecare. În sfârșit, acestea au fost deschise, sunt chiar disponibile publicului non-stop.

Primăria Constanța a plătit aproximativ 3 milioane de euro pentru reabilitarea Parcului Arheologic, după ce a pierdut finanțarea europeană, lucrările fiind finalizate cu greu în 2018. Cu această ocazie, au fost construite și trei toalete publice, care au costat, fiecare, aproape cât un apartament: 50.000 de euro. Firmele care au executat lucrările: Mobitom și fostul Pomacost.

Cu toate acestea, până de curând WC-urile-bijuterie nu au fost funcționale. Însă, acum sunt deschise publicului, chiar non-stop, care se poate bucura de așa-zisul luxul aferent sumelor cheltuite pentru amenajarea lor.

„Cele trei toalete publice au fost deschise în urmă cu aproximativ două luni. Ele sunt deschise non-stop, dar programul femeilor de serviciu este de la 7.30 la ora 19.30, inclusiv în week-end“, ne-au transmis reprezentanții Biroului de Presă al Primăriei Constanța.

Fosta administrație locală motiva că WC-uri sunt închise deoarece nu se găsise o firmă de pază care să asigure supravegherea lor. Iată că acum a fost posibil, în urmă cu câteva zile existând un paznic în zonă, pentru a se asigura că acestea nu sunt vandalizate de „binevoitori“.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.