Zece locuri de joacă din Constanța intră în reabilitare din septembrie, inclusiv cel din Poarta 6, dă asigurări viceprimarul Cocargeanu

0
1142

Focus Press a adus în atenția cititorilor faptul că locul de joacă, precum și spațiul verde ce deservește cartierele Km4-5 și Poarta 6 se află într-o stare deplorabilă. Mobilierul urban şi echipamentele de joacă sunt deteriorate, iar gunoiul este aruncat la întâmplare.

Zona are nevoie urgentă de o intervenție din partea municipalității: pe de o parte, este necesară reabilitarea locului de joacă, iar pe de altă parte – Poliţia Locală ar trebui să fie mai activă în zonă, pentru sancţionarea celor care nu respectă mediul înconjurător.

Referitor la situaţia prezentată, viceprimarul USR Florin Cocargeanu a declarat, pentru Focus Press, că acest loc de joacă, împreună cu alte nouă din municipiu vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare în perioada imediat următoare:

Referitor la locul de joacă menţionat de dvs., el este printre cele zece pentru care s-au obținut autorizații de construire. Acum suntem în faza demarării achiziției de lucrări. Cred că în septembrie vom avea contract”, a precizat Cocargeanu.

Celelalte nouă locuri de joacă unde administrația locală va interveni sunt situate în următoarele zone: Parc Poarta 6, locul de joacă situat pe str. Arcului/str. Progresului, locul de joacă situat pe Str. Progresului, BL. N1D/N2D, locul de joacă situat pe str. Arcului/str. Liliacului, locul de joacă situat pe Bulevardul IC Brătianu, locul de joacă situat pe str. Solidarității/str. Prieteniei, BL. H1, locul de joacă situat pe Bulevardul 1 Mai, BL. H18, locul de joacă situat pe str. Eliberării/str. Alexandru Gherghel, BL. DR 13, precum și zona de agrement de pe strada Brizei.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.