În stațiunea Olimp se va construi un hotel de 12 etaje

0
3216

Așa cum relatam într-un material anterior, stațiunea Olimp este din nou în atenția investitorilor imobiliari. Situată pe țărmul Marii Negre, la aproximativ 7 km de oraşul Mangalia. Numeroasele unităţi de cazare amenajate aici poartă numele unor provincii istorice românești: Hotel Banat, Hotel Transilvania, Hotel Oltenia, Hotel Muntenia, Hotel Moldova etc. Staţiunea constituie, de fapt, o parte a stațiunii Neptun și dispune de plaje înguste.

Stațiunea a revenit de vreo doi ani la vibe-ul pe care îl avea altă data, iar acum încep și alți investitori să construiască în zonă. O societate va ridica pe strada Pescarilor nr.36 o casă de vacanță cu două nivele, iar acum o nouă firmă vrea să construiască un hotel cu 12 etaje, în incinta complexului Banat.

Este vorba de proiectul „Construire imobil cu spații pentru locuințe de vacanță, alimentație publică, servicii și comert Sp+P+11+12E, împrejmuire teren și racord la utilități”, cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatului de urbanism. Titular este SC Vogh Olimp SRL prin Draghicescu Adrian SRL, cu sediul în municipiul București.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța, strada Unirii nr. 23 şi la sediul: SC Vogh Olimp SRL prin Draghicescu Adrian SRL, cu sediul în municipiul Bucuresti, strada Prof Ion Ursu, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.