Încă două blocuri de tip ANL la Mihail Kogălniceanu. Iată în ce zonă

0
1422

La Mihail Kogălniceanu investițiile nu se opresc. Prin continuarea protocolului încheiat de administrația locală cu Agenţia Naţională pentru Locuinţe, peste câteva luni va începe construirea de noi blocuri pentru tineri.

Pentru următorii patru ani, Ancuța Belu ale planuri mari pentru comuna în care e primar de două mandate. În platforma sa program, aceasta a prezentat și ceea ce a făcut până acum, dar și ceea ce își propune să facă de acum înainte. Printre proiecte de anvergură se numără construirea unui stadion la standarde moderne și construirea unui bazin de înot. Însă, pentru ca tinerii să aibă tot ce este mai bun, totul începe de la construirea de blocuri noi pentru cei care își doresc o locuință, dar nu au foarte mari posibilități financiare.

Se vor construi 59 de apartamente în două blocuri de patru etaje. Ele sunt într-o zonă de locuințe colective. Nu vor fi neapărat locuințe sociale, ci vor fi și pentru cadre didactice, medici. Vor fi ridicate în zona Casei Armatei, așa este cunoscută aici, la noi. Zona este foarte bună, este aproape de parc și de pădure”, a precizat primarul comunei Mihail Kogălniceanu.

Pe lângă construirea celor două blocuri, la Kogălniceanu va continua și acordarea de locuri de casă conform Legii 15/2013 și concesionarea terenurilor pentru persoanele care nu se încadrează în condițiile legii menționate anterior, atât în comuna Mihail Kogălniceanu cât și în satele arondate.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.