VIDEO. Salem Zahra, candidatul la Primăria Cernavodă, şi propunerea Pro România pentru CJC, Răzvan Filipescu, vorbesc despre problemele judeţului şi cum se pot rezolva

0
269

Medicul Salem Zahra este candidatul Pro România pentru Primăria Cernavodă, iar alături de candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a acordat un interviu ziarului Focus Press, în cadrul căruia a vorbit despre probleme şi soluţii.

Cei doi au făcut referire la principalele probleme pe care le reclamă cetăţenii judeţului: lipsa unui sistem de sănătate civilizat, lipsa locurilor de muncă, preţul mare al apei potabile. La nivelul oraşului Cernavodă, Salem Zahra apunctat că trebuie rezolvată, cu cap, şi infrastructura – “întâi înlocuim conductele vechi, şi abia apoi asfaltăm, să nu mai cârpim”. Medicul a ţinut să remarce şi faptul că, o dată la 4 ani, în toate localităţile se înregistrează un “fenomen”: încep, brusc, asfaltările. “Ne lipseşte un arhitect”, a mai spus Salem Zahra, referindu-se la situaţia oraşului Cernavodă.

Pe partea de sănătate, Răzvan Filipescu a vorbit şi despre spitalul de pediatrie – o necesitate la nivelul judeţului.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO.

Comandat de Partidul Pro România – Filiala Constanta
Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP 21200010

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.