Mai mulți cetățeni de onoare ai Constanței vor primi terenuri gratuite în Faleză Nord, Inel I și KM 5

0
639
Foto: Primăria Constanța

La ultima ședință din acest mandat a Consiliului Local Municipal Constanța, ce se va desfășura luni, 21 septembrie, consilierii locali vor avea pe masă mai multe proiecte de hotărâre privind atribuirea în proprietate a unui teren situat în municipiul Constanța pentru nu mai puțin de 12 cetățeni de onoare ai Constanței, printre ei fiind nume sonore din lumea sportului, academică, culturală și artistică.

Terenurile sunt în suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați și sunt situate în cartierele Faleză Nord, Inel I și KM 5. Astfel, Elena Frîncu va primi 500 de metri pătrați în strada Prelungirea Bucovinei, Elisabeta Samara – 500 de metri pătrați în strada Aleea Voinicului, Ilie Floroiu – 500 de metri pătrați în strada Salonic FN, Prof. univ. dr. Adrian Bavaru – 481 de metri pătrați în strada Prelungirea Bucovinei, Prof. univ. dr. Victor Ciupină – 481 de metri pătrați în strada Prelungirea Bucovinei, Andrei Pavel – 441 de metri pătrați în strada Govora, Niculae Ștefan – 400 de metri pătrați în strada Amalia, Horia Tecău – 449 de metri pătrați în strada Govora, Anaid Tavitian – 400 de metri pătrați în strada Amalia, Nicoleta Daniela Sofronie – 400 de metri pătrați în strada Amalia, Elena Ploscariu – 400 de metri pătrați în strada Amalia.

Facem mențiunea că pe listă se afla și îndrăgitul actor Alexandru Mereuță, care urma să primească un teren de 280 de metri pătrați în strada Salonic, însă acesta a decedat în data de 16 septembrie 2020.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.