Încă o unitate de cazare pe Promenada de la Năvodari. Investitorul a cerut a doua oară acordul de mediu

0
2213

Sezonul estival s-a încheiat de aproximativ trei luni, dar nu şi pentru investitorii din Mamaia şi Mamaia Nord. Astfel, cel mai probabil până la anul se vor mai ridica câteva blocuri, hoteluri sau pensiuni în cea mai căutată zonă din nordul litoralului românesc.

Pe această premisă se pare că au plecat și cei de la SIM – MAT Construzioni SRL, care vor să ridice un imobil de patru etaje pentru care au cerut la sfârșitul lunii august acordul de mediu, pe care se pare că nu l-au primit, dat fiind faptul că recent societatea a mai depus încă o dată documentațiile pentru a primi undă verde de la reprezentanții de mediu.

În acest sens, Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța a anunțat că societatea a depus solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înființare capacitate turistică P+4E+Eth (casa scării+lift) cu spații comerciale la parter și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în oras Năvodari, Promenada Năvodari, FN, lot 3/1/1/2/1/1, zona Mamaia Nord, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, pe strada Unirii nr. 23 şi la SIM – MAT Construzioni SRL, cu adresa în Bucureşti, B-dul Unirii, nr.67, bl.G2A, sc.1, ap.16, sector 3, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

SIM-MAT Construzioni S.R.L a fost înființată în anul 2006, iar administratorul este Panaite Marius. Firma se ocupă cu construcțiile imobiliare.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.