Încă se lucrează la scările către Plaja Modern

0
203

După două luni de la demararea lucrărilor, marți, echipele Confort Urban au început montarea confrajelor pentru betonarea treptelor de acces la Plaja Modern din Constanța.

La începutul lunii februarie a.c., Primăria Constanța anunța că echipele Confort Urban intervin asupra scărilor de acces către Plaja Modern. S-au decolmatat șanturile, s-au amplasat rigole de beton, s-au înlăturat bordurile de beton de pe partea laterală a scărilor etc.

Marți, 30 martie a.c., administrația locală a precizat că lucrările de reabilitare a zonei de promenadă au intrat într-o nouă etapă. Tone de material metalic vor fi utilizate pentru consolidarea treptelor care asigură accesul către plaja Modern. Structura scărilor este modificată pentru a preveni deteriorarea acestora și acțiunea factorilor de mediu.

Echipele S.C. Confort Urban S.R.L. intervin, în aceste zile, asupra scărilor situate în zona de acces dinspre strada Ștefan cel Mare. Treptele sunt stabilizate prin montarea de cofraje de metal. Se fixează părțile componente și se așterne armătura ce va fi acoperită cu un strat de beton de cel puțin 5 cm. De asemenea, se îmbracă în metal contratreptele și pereții laterali ai scărilor.

Proiectul de recondiționare a scărilor prevede și amenajarea unui suport de sprijin ce va facilita separarea fluxurilor de trecători.

Prin amplasarea rigolelor de beton, a fost creat un nou sistem de drenaj al apelor pluviale. Totodată, spațiul verde din jurul scărilor a fost igienizat.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.