Încă un bloc de 10 etaje în apropierea plajei din Mamaia Nord

0
1220

Investițiile în nordul litoralului românesc sunt în continuă ascensiune; constructorii se arată în continuare dornici să își dezvolte afaceri în zonă, cu toate că Mamaia Nord a devenit supra-aglomerată.

Astfel, Building Stefan Aop S.R.L. intenționează să ridice un bloc de 10 etaje în imediata apropiere a promenadei orașului Năvodari, zona Mamaia Nord, prelungirea D20.

Suprafața terenului care a general P.U.Z. este de 7.791,00 mp și face parte din intravilanul orașului Năvodari, însă zona de studiu ce a fost stabilită în cadrul Avizului de Oportunitate nr. 23240 din 14 mai a.c., are o suprafață de 20750,00 mp și va avea următoarea destinație:

-7 791,00 mp-teren ce a generat PUZ, privat, curți construcții-construcțiile sunt deja realizate, urmează a fi supraetajate

-12 959,00 mp- terenuri private, curți construcții-construcții executate cu funcțiunea locuire, servicii, comerț, turism.

Obiectul prezentei documentații îl constituie analiza teritoriului pentru aprobarea PUZ în vederea modificării indicatorilor urbanistici în vederea obținerii unui regim de înălțime mai mare, adică 10 etaje.

Amplasamentul se află în imediata apropiere a plajei, într-o zonă aflată în continuă dezvoltare, în ceea ce privește construcția de clădiri de turism, servicii și locuit.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.