Încă un bloc în Plazu Mare: investitorii sunt din Tulcea

0
4109

Un nou bloc de patru nivele se va ridica vizavi de cartierul Tomis Plus, mai exact în cartierul Palazu Mare. Cei care doresc să ridice imobilul sunt patronii societății C&C Real Ambient care nu se află la prima investiție imobiliară. Pentru blocul din cartierul Palazu Mare cei de la Agenția pentru Potecția Mediului din Constanța au decis că proiectul „Construire imobil D+P+4E locuințe colective, împrejmuire, organizare șantier” nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Suprafața terenului este de 1242 mp. Suprafața construită propusă este de 671 mp, iar suprafața desfășurată propusă totală este de 3600 mp. Vor exista spații verzi în suprafață totală de 373 mp, iar numărul total de locuri de parcare propuse este de 40.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanta, pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30 și vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 25.03.2021.

C&C Real Ambient a fost înfiinţată în anul 2015 și are sediul social în municipiul Constanţa pe strada Toamnei. Firma este controlată de Cartali Carmen Chiraţa, din Tulcea, şi Calagi Cosmina tot dinTulcea, fiecare cu 50% din capitalul social, aceasta din urmă fiind și administratorul societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.