Încep controalele înainte de Paşte: ANPC şi ANSVSA vor semna un protocol de colaborare

0
304

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), prin intermediul structurilor de control de la nivel naţional, va demara controalele tematice specifice, pentru a asigura cetăţenilor un comerţ cu alimente sigure. Astfel, preşedintele ANPC, Claudiu Dolot, a avut miercuri, 10 martie, o întâlnire de lucru cu preşedintele ANSVSA, Robert Chioveanu.

Tema discuţiei, parte integrantă a strategiei de colaborare a instituţiilor de control în beneficiul consumatorului, a avut ca obiectiv imediat supravegherea pieţei prin acţiuni de verificare prin echipe mixte de control, la nivel naţional, în domeniul produselor alimentare. Acţiunile vor demara în cel mai scurt timp, având în vederea perioada premergătoare Sărbătorilor de Paşti.

Detaliile stabilite în cadrul discuţiei vor fi cuprinse într-un protocol de colaborare ce urmează a fi semnat între cele două autorităţi. La întâlnire au participat şi directorul general ANPC, Paul Anghel, şi medicul Mihai Ponea, director general pentru Siguranţa Alimentelor din cadrul ANSVSA.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.