Începe construcţia de blocuri noi şi în Centrul Vechi. Se va ridica un imobil de trei etaje

2
3836

Zona Peninsulară din Constanța este zona cea mai frumoasă cu clădiri vechi de care te îndrăgostești pe loc. Tot în centrul vechi găsim și blocuri de trei și patru etaje, iar prețul apartamentelor din această zonă este unul destul de piperat. Și cum pentru unii, investițiile imobiliare sunt o afacere, o societate din Constanța dorește să construiască un bloc cu trei etaje pe strada 9 Mai din centrul vechi.

Mai exact, societatea Sputnik Imobiliare a cerut de la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța acordul de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+3E+terasa circulabilă cu funcțiunea de locuințe colective, spațiu comercial/servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23 şi la Sputnik Imobiliare S.R.L. pe strada Ion Ratiu, nr. 196, bl. MS3A, sc. C, ap. 25. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Firma Sputnik Imobiliare SRL a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în municipiul Constanța. Aiftincăi Veronica este asociat unic al societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, iar administrator este Aiftincăi Lucian.

Mihaela GIUGLEA

2 COMENTARII

  1. Dupa nume este ruso-moldoveanca,iar denumirea firmei certifica ceea ce eu am zis.toata industria metalurgica a distrus-o rusi cu moldovenii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.